Тематичне вивчення стану освітньо - виховної роботи з розвитку креативних здібностей дітей дошкільного віку засобами образотворчої діяльності в групах дошкільного віку (4 -й та 5- й р.ж.)

Згідно річного плану роботи у КЗ "ДНЗN377" з 15 по 19 лютого було здійснено тематичне вивчення стану освітньо - виховної роботи з розвитку креативних здібностей дітей дошкільного віку засобами образотворчої діяльності в групах дошкільного віку (4 -й та 5- й р.ж.).

Креативність — досить новий термін, не цілком звичний для україномовної людини. Термін новий, а суть його пішла корінням у глибину століть. Раніше цю особливість, що відрізняє людей, здатних до нестандартного мислення, називали кмітливістю. Креативне або творче мислення — це не доля художників і акторів, це здатність людини приймати несподівані рішення, знаходити незвичні шляхи вирішення старих і нових завдань.

Уявіть, що креативність – це магічний сундук зі скарбами, наповнений будь-якими предметами, які ви хочете. І якщо вам щось потрібно, ви просто відкриваєте цю скриньку і дістаєте все звідти. Тому наша основна ціль – допомогти дітям знайти цю скриньку та відімкнути її.


Галерея "Майстерня креативного мислення"

Кiлькiсть переглядiв: 60